2263062057 6909122559 Εθνικής Αντιστάσεως 26, Ερυθρές Αττικής 19008 dtzempelikos7@gmail.com
 
 
 

 
Ηλεκτρολογείο - Συνεργείο - Σέρβις Αυτοκινήτων ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ερυθρές ΑττικήςΤο ηλεκτρολογείο & συνεργείο αυτοκινήτων ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής, αναλαμβάνει μ’ επαγγελματισμό και συνέπεια τον έλεγχο, το σέρβις και την επισκευή μηχανικών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συστημάτων όπου επίσης θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικών και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

Έχουμε εξοπλίσει την επιχείρησή μας με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία, συσκευές και μηχανήματα που ανταποκρίνονται στα πιο σύγχρονα και απαιτητικά οχήματα. Η μακρά εμπειρία και η επιμελημένη εργασία μας, καθίστανται εγγυητές για την ποιότητα κι αποτελεσματικότητα των εργασιών μας. 
 
Θα μας επιλέξετε...

Θα μας επιλέξετε...

λόγω των ανταγωνιστικών τιμών, της άψογης εξυπηρέτησης και της γνώσης μας πάνω στο αντικείμενο, του σύγχρονου εξοπλισμού και του άριστα καταρτισμένου κι έμπειρου προσωπικού μας, όπου είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θα μας εμπιστευτείτε...

Θα μας εμπιστευτείτε...

λόγω της εμπειρίας, της συνεχούς κατάρτισης, της τεχνογνωσίας και της εγγύησης καλής λειτουργίας που δίνουμε, μιας και αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας, τηρώντας πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

κι ελάτε από το συνεργείο μας ώστε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διάγνωση

Διάγνωση

Με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία που καλύπτουν τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες

Σέρβις

Σέρβις

Με γνήσια ανταλλακτικά & λιπαντικά για ορθή συντήρηση και λειτουργία

Επισκευή

Επισκευή

Από εξειδικευμένο προσωπικό που τηρεί πιστά τις προδιαγραφές ελέγχου

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Μέσω σχέσεων εμπιστοσύνης & σεβασμού του χρόνου και των χρημάτων